24 uur non-stop Songs for the Philippines - Humanity House

Agenda

overzicht
Sat
23 Nov
2013

Gratis benefiet concert

24 uur non-stop Songs for the Philippines

Het Humanity House en de Secret Singersongwriter Society organiseren van 23 tot 24 november een 24-uurs non-stop benefietconcert ‘Songs for the Philippines’ voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan. Eenmaal in het Humanity House kan je een bezoek brengen aan de bijzondere optredens van één van de vele artiesten. De volledige opbrengst van het evenement zal ten goede komen aan de nationale actie van Giro 555.

Een greep uit ‘Songs for the Philippines’

Voor de avond zelf is er een geweldige line-up met o.a. The Monotrol Kid, Gijs Hietkamp, Petra Jordan, Marcus Hayes with The Shady Grays, Ron Lindeman, Ingrid Giles, Suzanne Burdorf, Ged Fx, Catself, Sharon Gosler, Jara Holdert, Anthony Burford, Frans van Hilton, Maaike Siegerist, Judy Benschop, Merlijn Nash, Chabliz, Elke, Sander Macquoy. En nog vele anderen!

De entree is gratis, maar…

Het publiek vragen we deze avond om een vrijwillige gift voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan. De volledige opbrengst van het evenement zal ten goede komen aan de Samenwerkende Hulporganisaties5. Klik hier voor de volledige line-up.

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • Nederlands/Engels
  • 19:30
  • 20:00
  • 20:00