Moving People - Humanity House

Tentoonstelling

overzicht
10.09.15 t/m 29.10.15

Moving People

Vanaf september 2015 verschijnen duizenden miniatuurbeeldjes in Amsterdam en Den Haag. Op bankjes in het park, op stations, bij haltes, op verkeersborden, bij stoplichten, in vensterbanken, in winkelcentra… en bij het Humanity House.

Moving People is een street art project dat op artistieke wijze aandacht vraagt voor vluchtelingen wereldwijd, met als doel meer begrip en solidariteit te creëren ten opzichte van vluchtelingen.Bij ons in het Humanity House vind je niet alleen de verhalen van de vluchtelingen die model stonden voor de beeldjes, maar ook heel veel andere informatie over vluchtelingen wereldwijd. Wat is er gebeurd in hun land van herkomst? Waar zijn ze terechtgekomen? En om hoeveel mensen gaat het eigenlijk?

Dit is een onderdeel van dossier

Openingstijden

  • gesloten
  • gesloten

Over de makers

Power of Art House is een artistieke denktank bestaande uit designers, sociaal-cultureel ondernemers, producenten en andere creatieve denkers. Ze gebruiken kunst als maatschappelijk wapen tegen onverschilligheid. Met een mix van creativiteit, guerrilla, bevlogenheid en humor maken ze beladen thema’s toegankelijk.