Wij zijn op zoek naar een stagiair voor de afdeling Reserveringen. De stageperiode begint bij voorkeur op 31 augustus 2020.

De organisatie

Humanity House is sinds 2010 de plek in Den Haag waar je hoort, ziet en voelt hoe het is om te moeten vluchten. Middels een ‘ervaringsreis’ en educatieve programma’s willen wij mensen aan het denken zetten. Humanity House organiseert wekelijks debatten, lezingen en filmavonden rondom thema’s als oorlog, conflict, mensenrechten en vrede. Tot slot, hebben we een eigen café, een groot terras en worden er zes zalen verhuurd voor evenementen en vergaderingen, variërend van 5 tot 100 personen voor partijen als ministeries, gemeentes en commerciële instellingen.

Stage Reserveringen

Als stagiair Reserveringen werk je mee aan het organiseren van bijeenkomsten, schoolprogramma’s en evenementen van 5 tot 100 personen. Je maakt deel uit van de afdeling Reserveringen, die bestaat uit de Operationeel Coördinator, Medewerker Planning en een groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Idealiter begin je op 31 augustus 2020, maar dit is uiteraard bespreekbaar. Het gaat om een fulltime functie van bij voorkeur 40 uur (vijf dagen) per week voor minimaal 4 maanden. 32 uur (vier dagen) is bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Reserveringen. Je begeleidt het gehele traject van het ontvangen van de aanvraag tot de uitvoering van het evenement of schoolprogramma en de aftersales. Denk hierbij aan het verzorgen van locatiebezoeken met opdrachtgevers en docenten, het opstellen van offertes en draaiboeken, de facturatie en het regelen van de catering. We bieden ook de mogelijkheid om af en toe zelf schoolprogramma’s te begeleiden, als je dat leuk vindt. Daarnaast is er veel ruimte voor andere projecten, zoals het optimaliseren van interne processen op onze afdeling en het meedenken in onze marketingstrategie en positionering. Natuurlijk bieden wij ook ruimte om je eigen opdracht of onderzoek uit te voeren.

Wie zoeken wij?

  • Je zit in het derde of vierde jaar van je hbo-opleiding (bij voorkeur Facility Management, Commerciële Economie, Leisure Management, Bedrijfskunde, Business Studies of Hotelschool).
  • Je hebt affiniteit met het van A-Z regelen van evenementen en schoolprogramma’s.
  • Je werkt geordend, gestructureerd, klantgericht en je kunt zelfstandig (kleine) projecten leiden.
  • Je bent communicatief sterk en enthousiast.
  • Je bent flexibel en bereid om af en toe buiten kantoortijden te werken, bijvoorbeeld als je de organisator bent van een avondprogramma.

Wat bieden wij?

  • Een gezellige, leuke en leerzame werkomgeving in het centrum van Den Haag.
  • Uitdagende en verantwoordelijke werkzaamheden.
  • Professionele begeleiding.
  • Gratis toegang tot onze programma’s.
  • Een stagevergoeding van €250,- bruto per maand op fulltime basis.

Solliciteren kan bij Dorinda Hovenga via dorinda.hovenga@humanityhouse.org. Graag met cv en motivatie. Veel stagiairs zijn jou al voorgegaan! Wil je hun ervaringen horen of vragen stellen? Laat het ons weten, dan brengen we jullie in contact.