Fair Fashion Lab Festival - Humanity House

Agenda

overzicht
18.10.2014
t/m
19.10.2014

Festival

Fair Fashion Lab Festival

PROGRAMMA OVERZICHT

Welke menselijke verhalen schuilen er achter jouw klerenkast? Hoe kom je erachter wie jouw kleren heeft gemaakt en onder welke omstandigheden? Wat kan jij zelf doen aan de misstanden in de kledingindustrie?! Tijdens het tweedaags Fair Fashion Lab Festival bruist het Humanity House van de activiteiten die antwoorden zoeken op deze vragen.

Je hoort de verhalen achter je kleren van kledingmerken en ontwerpers; door activisten en acteurs; en in een spetterende modeshow! Daarnaast ontmoet je kunstenaars, onderzoekers en mode-experts met creatieve oplossingen voor de mode-industrie. Ook kan je volop zelf aan de slag, onder andere door je oude kleren nieuw leven in te blazen.

Het Fair Fashion Lab Festival is gratis en brengt een programma vol verdieping, workshops, Do-it-yourself en…eerlijke mode! Het Festival is onderdeel van de tentoonstelling Fair Fashion Lab. Fair Fashion Lab zoekt samen met ontwerpers, kunstenaars en onderzoekers naar verrassende oplossingen voor de problemen in de kledingindustrie.
Adres:
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag
Tel 070 31 000 50
info@humanityhouse.org

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • 12:00
  • 13:00
  • 18:00