The Impossible - Humanity House

Agenda

overzicht
Wed
09 Oct
2013

Film met nagesprek

The Impossible

Het onvoorstelbare, waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami in 2004 meemaakte. Maria en Henry genieten samen met hun drie zoontjes van tropisch Thailand. Maar plotseling verandert een rustige ochtend aan het zwembad in een nachtmerrie. Door een zeebeving ontstaat er een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat. Deze film vertoont het Nederlandse Rode Kruis i.s.m. het Humanity House in het kader van Wereldrampendag.

Op 9 oktober is het de Internationale Dag tegen Natuurrampen. Het Humanity House vertoont in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis de realistische film The Impossible (met Ewan McGregor en Naomi Watts). De film laat het onmogelijke verhaal zien van een gezin op vakantie in Thailand en die elkaar kwijtraakt tijdens de tsunami in 2004. De ramp eiste vooral in Aziƫ tienduizenden slachtoffers.

Het Humanity House wil via aansprekende films belangrijke onderwerpen aansnijden en met jou hierover in gesprek gaan.

Zeker zijn van een plek?

Koop dan een kaartje via de website door op de zwarte button links te klikken. Beschik je over een studenten-, Ooievaars-, CJP- of 65+pas, reserveer dan een plaats via aanmelden@humanityhouse.org (o.v.v. The Impossible/ kortingspas) en koop je kaartje aan de kassa van het Humanity House.

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • Engels
  • 19:30
  • 20:00
  • 22:30