Film: Lord of War - Humanity House

Agenda

overzicht
do
27 aug
2015

buitenbios

Film: Lord of War

Aan het einde van de Koude Oorlog en de val van de Sovjet Unie stuit de Rus Yuri Orlov op een goudmijn: wapens zijn een koopje geworden. Als wapenhandelaar reist hij de hele wereld over. Tijdens zijn tripjes belandt hij in gevaarlijke oorlogsgebieden, handelt hij met de meest beruchte dictators ter wereld en staat hij hoog op het verlanglijstje van een meedogenloze Interpol agent. Op het hoogtepunt van zijn roem komt Yuri oog in oog te staan met zijn grootste vijand: zijn geweten. Maar zowel zijn vijanden als zijn handlangers zullen hem niet zomaar laten gaan.

Bekijk hier de trailer:

 

Gezellig eten & drinken

Kom gerust iets eerder en geniet op ons buitenterras van een rijk gevulde Picknickmand (voor 2 personen, €25,00) met o.a. brood, humus, tapenade, een selectie worst of kaas, olijven, nootjes, chips, mini brownies, een flesje wijn en een fles Earth Water. De Picknickmand bestel je online bij de aankoop van je kaartje. Ook kun je voor aanvang van de film terecht bij onze buitenbar. We serveren er heerlijk gekoelde biologische sappen, frisdrank, wijn, bier en kleine snacks.

Combi-Tickets: 2 films voor slechts €15,-

Dit jaar heeft Het Nutshuis haar Open Air Cinema in het teken staan van Rocket Cinema: DJ’s en muzikanten maken live een originele soundtrack en laten zich daarbij leiden door de sfeer, tempo en spanning van de film. Voor €15,00 (normaal €18,50) heb je een Combi-Ticket voor een openluchtfilm bij het Humanity House én Het Nutshuis. De Combi-tickets zijn de hele zomer geldig en te koop aan de kassa’s van het Nutshuis en het Humanity House en online via www.nutshuis.nl

Volledig filmprogramma

30 juli:    No Man’s Land (2001)
5 aug:     On the Bride’s Side (2014)
6 aug:     Waltz with Bashir (2008)
12 aug:   The Shelter (2014)
13 aug:   Turtles Can Fly (2004)
19 aug:   Burden of Peace (2015)
20 aug:   La Vita è Bella (1997)
26 aug:   The Look of Silence (2014)
27 aug:   Lord of War (2005)

* Alle films en documentaires zijn Engels ondertiteld

Details

  • Engels ondertiteld
  • 19:00
  • 21:30
  • 23:59

Ook te zien