MuseumkaartMatch x Humanity House - Humanity House

Agenda

overzicht
vr
13 apr
2018

Evenement

MuseumkaartMatch x Humanity House

Heb jij een museumkaart, maar kun je (even) niemand vinden die met je mee wil? Ontmoet je nieuwe museummaatje tijdens MuseumkaartMatch op vrijdagavond 13 april in Humanity House!

Wat ga je doen?

We verzamelen om 18.30 uur in ons museum. Na een korte inleiding ga je in groepjes onze ‘ervaringsreis’ doorlopen. Hierin zie, hoor en beleef je hoe het is om te vluchten. Je kruipt als het ware in de huid van een vluchteling.

Ook ga je samen de strijd aan in de Humanity House PupQuiz, waarin je je kennis test over rampen, conflicten, vrede en veiligheid. Weet jij hoeveel vluchtelingen er nu eigenlijk in Syrië zijn? Welke artiest dat felle protestlied zong? En welke snor bij welke dictator hoort? Laat je hersens kraken en misschien wint jouw groep wel de felbegeerde beker!

Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor een drankje, een praatje of een bezoek aan de tentoonstelling ‘Relating to Refugees’ van Ai Weiwei.

Inschrijving

Deze avond is alleen voor Museumkaarthouders, die via de mail zijn uitgenodigd via de Museumkaart-nieuwsbrief. In de week van 19 maart ontvangen Museumkaarthouders uit omgeving Den Haag een uitnodiging (via de Museumkaart-nieuwsbrief) voor de MuseumkaartMatch-Avond. In deze mail word je via een directe link geleid naar de inschrijfpagina.

Meer informatie vind je op nationalemuseumweek.nl.

Details

  • Nederlands
  • 18:30
  • 19:00
  • 21:30

Ook te zien