Nationale Museumweek 2015: entree voor €1,00 - Humanity House

Agenda

overzicht
18.04.2015
t/m
26.04.2015

Evenement

Nationale Museumweek 2015: entree voor €1,00

De Nationale Museumweek is het logisch vervolg op het populaire Museumweekend. Ons spannende museum is het hele weekend open én je kunt gratis op de foto met te gekke attributen met Chiquita’s Customized Photobooth!

Ervaringsreis voor slechts €1,00
Doe in ons museum de ervaringsreis en zie, hoor en beleef wat het betekent om te moeten overleven in een gebied waar een conflict heerst of een ramp heeft plaatsgevonden. Van zaterdag 18 t/m zondag 26 april kun je voor het symbolische bedrag van €1 per persoon de spannende ervaringsreis in het Humanity House doen.

Bezoekers zijn van harte welkom om in ons museum op ervaringsreis te gaan, de tentoonstelling Stories of Change te bekijken én op de foto te gaan bij Chiquita.

Chiquita’s Customized Photobooth
Laat je op zaterdag 25 en zondag 26 april met onze speciale ‘props’ gratis op de foto zetten! Overal waar de Chiquita Photobooth verschijnt komt de lach op de lippen. Met te gekke attributen wordt je eigen foto er één om nooit meer te vergeten. Haal jouw foto de volgende dag van onze Facebook en plaats hem door op jouw Facebook.

Dit jaar is de Nationale Museumweek van zaterdag 18 t/m zondag 26 april, ook in Den Haag. Tijdens deze week zetten meer dan 400 musea in heel Nederland hun deuren open voor publiek.

Details

  • Nederlands
  • 12:00
  • 17:00