Serious Songs 2014 - Humanity House

Agenda

overzicht
do
18 dec
2014

Gratis muziekprogramma

Serious Songs 2014

Serious Songs laat zien hoe muziek verbindt en kan bijdragen aan het goede doel. Het Humanity House organiseert een gratis muziekavond met songwriters die solidair zijn met de DJ’s van het Glazen Huis.

Met muziek van de Haagse zanger Tim Akkerman (Ambassadeur van Vrede voor vredesbeweging PAX), uplifting melodische songs met beeldende teksten van awkward i, indie-blues/rock met rauwe scheurende vocals van Dyzack en de beeldende indie-pop en warme jazzy stem van Jara. Jonge singer-songwriters zingen nummers in ons café, speciaal geschreven voor het thema van Serious Request, Hands off our girls.

Gratis muziekavond, maar…
Iedereen die tijdens de avond een bijdrage doet van ten minste €5,00 voor 3FM Serious Request, maakt kans op bijzondere en leuke prijzen. Het ingezamelde bedrag gaat in zijn totaliteit naar Het Glazen Huis.

3FM vraagt van 18 t/m 24 december met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Het thema is Hands off our girls.

Optredens vinden plaats in onze intieme theaterzaal en in het café.
Scroll naar beneden voor de line-up.

Serious Songs is een initiatief van de Haagse Hogeschool en ACKU i.s.m. Paard van Troje, Supermarkt Den Haag, Club Seven, het Paard Café en Humanity House. Actuele updates vind je op onze Facebook pagina.

Details

  • 20:30
  • 21:00
  • 01:00