Strijd tegen straffeloosheid: #Join! - Humanity House Den Haag

Agenda

overzicht
Fri
21 Jul
2017

Campagne

Strijd tegen straffeloosheid: #Join!

Het Internationaal Strafhof is een belangrijk instituut in de strijd tegen straffeloosheid. Om deze strijd zo succesvol mogelijk te maken moet het Statuut van Rome universeel geaccepteerd worden. Om ervoor te zorgen dat het Internationaal Strafhof écht wereldwijd werk kan verzetten, lanceren de ambassades van Denemarken en de Republiek van Cyprus in Den Haag deze middag een social media campagne.

President van het Internationaal Strafhof, Silvia Fernández de Gurmendi, geeft een key note speech. Zij legt uit waarom het Internationaal Strafhof voor haar zo belangrijk is en waarom we de universaliteit van het Statuut van Rome moeten promoten. Ook andere aanhangers van de campagne zullen hun steun verklaren.

#Join. Doe mee aan de social media campagne!

Doe ook mee met de social media campagne voor de bevordering van universaliteit van het Statuut van Rome! Deze video campagne laat vijf verschillende landen zien die het statuut bekrachtigd hebben. Zij delen hun ervaringen en sporen andere landen aan hetzelfde te doen. Ook jij kan meedoen! Tijdens dit programma hoor je er alles over. Kijk ondertussen op de Facebook pagina voor tips.

Praat mee en blijf op de hoogte via het Facebook evenement.

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • Engels
  • 14:30
  • 15:00
  • 16:00