UIT Festival Den Haag: Online Cultuurmarkt en korting op ons museum! - Humanity House

Agenda

overzicht
04.09
t/m
06.09

UIT Festival

UIT Festival Den Haag: Online Cultuurmarkt en korting op ons museum!

Het cultuurseizoen wordt afgetrapt op vrijdag 4 tot en met zondag 6 september tijdens het BinnenUIT Festival Den Haag. Een speciale editie van het festival, dit jaar niet op het Lange Voorhout maar in huis bij de culturele instellingen.

Zo ook bij Humanity House! In het weekend van 4 tot en met 6 september kan je ons museum bezoeken met een speciale UIT-korting, twee kaartjes voor de prijs van één!

Drie dagen lang dompelt Den Haag zich onder in theater, dans, beeldende kunst, muziek en performances. Zoals de naam verraadt vindt het BinnenUIT Festival plaats in culturele instellingen. Theaters, podia en andere instellingen houden open huis om op die manier de coronarichtlijnen nauwkeurig te kunnen volgen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen bezoekers door heel Den Haag kennismaken met de locaties en het aanbod voor het nieuwe seizoen.

Wie liever thuis blijkt kan de Online Cultuurmarkt bezoeken. Kunstcentra, amateurgezelschappen en muziekscholen presenteren zich hier en laten zien welke cursussen en workshops worden aangeboden. Ook Humanity House heeft een ‘online stand’.

Bekijk het volledige programma hier.

Details

  • NL/ENG
  • 10:00
  • 10:00
  • 17:00

Ook te zien