UNconference The Hague: Change for peace

JUST PEACE 2016 - 

Wat ga jij veranderen voor vrede? Wat is je bijdrage in het realiseren van de VN Sustainable Development Goals? En wie of wat heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw ideeën voor vrede echt impact hebben? Op de Internationale Dag van de Vrede organiseren Humanity House en HagueTalks een UNconference The Hague waar al je ideeën verzameld, gehoord, besproken en… in beweging gebracht worden! Meld je nu aan.

De UNconference is een ideeënlab. Onderwerpen en een agenda worden niet vooraf bepaald, maar zullen door jou en de andere deelnemers bedacht worden aan het begin van het event. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen experts en deelnemers; iedereen kan van elkaar leren en elkaar insprireren.

Voeg je bij peacemakers van over de hele wereld

Je kan meedoen aan deze dag als je een idee hebt waar je al een tijd mee rondloopt en dat je graag wil delen met anderen. Maar je kan ook meedoen om je te laten inspireren, mee te denken of andere internationale peacemakers, studenten, intellectuelen en doeners te ontmoeten. Aan het einde van de dag zullen de nieuwe ideeën die ontwikkeld zijn wereldwijd gedeeld worden via het HagueTalks platform, zodat ook anderen zich er aan kunnen verbinden.

Meld je nu aan voor UNconference: Den Haag!

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar voor de UNconference. Toegang is gratis in ruil voor je actieve deelname, maar om je aan te melden is het verplicht om je naam, adres, studie- of werkrichting en een korte motivatie te sturen over jouw suggestie om vrede en recht in beweging te brengen. Stuur dit naar aanmelden@humanityhouse.org.

HagueTalks XL in Paard van Troje!

Na de UNconference vertrekken we met z’n allen naar het Paard van Troje, de buren van het Humanity House, voor een HagueTalks XL, ‘the six senses for Peace’. Met bijzondere gasten gaan we onze zintuigen af! Lees hier meer over dit bijzondere programma.

Just Peace Festival

De UNconference is onderdeel van het Just Peace festival in Den Haag, waarbij de Internationale Dag van de Vrede door de hele stad gevierd wordt van 21 tot 25 september. Bekijk alle activiteiten op de Just Peace website en doe ook mee!