HagueTalks in de middag: We the People! 70 jaar VN - Humanity House

Agenda

overzicht
Fri
23 Oct
2015

Interactief debat

HagueTalks in de middag: We the People! 70 jaar VN

In deze middageditie van HagueTalks twee inspirerende sprekers over cyberspace en cyberveiligheid: Mary Aiken en Sjoerd Louwaars. Wees er snel bij, want de plekjes zijn beperkt!

De Verenigde Naties viert haar 70-jarig bestaan. HagueTalks zal stilstaan bij deze mijlpaal met een unieke editie gecentreerd rond de recent aangenomen UN Global Goals voor duurzame ontwikkeling en de uitdagingen bij het implementeren van deze doelen. Tijdens verschillende evenementen gedurende de dag en avond, praten we over klimaatverandering, de vluchtelingen, cyberveiligheid, vredeshandhaving en natuurlijk de rol van instituties als de VN daarbinnen.

Over de Sprekers

Professor Mary Aiken (CyberPsychologist and directeur van het RCSI CyberPsychology Research Centre in Ierland). Sjoerd Louwaars (Project Manager Entrepreneurship aan het Centre for Innovation aan de Leiden Universiteit).

Hague Talks Special Edition in de avond

Van 20:00 tot 01:00 gaat HagueTalks verder in het Humanity House met een speciale editie: Een avond vol intieme ontmoetingen, hoopvolle ideeën, film en gesprek over de toekomst van de VN én de wereld. Kom en ontmoet de mensen achter de VN en vele andere organisaties. Wie zijn zij? En wie bedienen zij? Discussieer mee met de experts over hoe de UN Global Goals gerealiseerd kunnen worden. Koop hier een kaartje voor deze bijzondere avond.

Details

  • Engels
  • 15:30
  • 16:00
  • 18:00