Doe mee met bridgen en geef kinderen een toekomst - Humanity House
19 juli 2017

Doe mee met bridgen en geef kinderen een toekomst

Bridgen voor de toekomst van kinderen? Op 18 en 19 november spelen duizenden bridgeliefhebbers in Nederland bridgedrive en dragen bij aan de UNICEF-actie. Doe je ook mee?

UNICEF

Ben je bridgeliefhebber en draag je graag bij aan een betere toekomst voor kinderen? Speel dan in het weekend van 18 en 19 november een toernooi bij jou in de buurt. De opbrengsten gaan naar UNICEF.

Op 20 november staan we stil bij de rechten van het kind. Onderwijs is een van deze belangrijke kinderrechten. Een school is immers de plek waar een kind zich kan ontwikkelen en kansen krijgt voor de toekomst. Ook de ontwikkeling van een samenleving valt of staat met goed onderwijs.

De afgelopen jaren gingen steeds meer kinderen naar school, maar de groei is gestagneerd. UNICEF zet zich daarom in om meer kinderen naar school te sturen.

Door mee te doen aan de Bridgedrive kun je hieraan bijdragen. Maar liefst 5.500 bridgeliefhebbers hebben zich al aangemeld. UNICEF hoopt met de actie het record van vorig jaar te verbreken. Toen werd er €58.301 opgehaald in de strijd tegen kinderarbeid in Ivoorkust.

Bron: UNICEF

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: