Unieke danssamenwerking Celebrate Unity - Humanity House
27 juni 2017

Unieke danssamenwerking Celebrate Unity

Op zaterdag 1 juli dansen vluchtelingen en amateurdansers uit Den Haag de sterren van de hemel in het Paard. Mis het niet!

Stichting Vluchteling

Wij zijn ook van de partij

Onze buren van het Paard geven op 1 juli het podium aan de dansers van United Moves en balletstudio Sharon Kleinegris. En aan ons! De choreografie├źn op livemuziek worden namelijk afgewisseld door films en presentaties van onder andere het Humanity House en Stichting Vluchteling. Een mystery dj maakt de feestvreugde compleet. Kaarten voor Celebrate Unity kun je bestellen op de site van United Moves.

United Moves

Celebrate Unity is een coproductie van Stichting United Moves en balletstudio Sharon Kleinegris uit Den Haag. United Moves wil kwetsbare doelgroepen, op dit moment jonge statushouders, de mogelijkheid geven om op een creatieve en educatieve manier kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Door samen te dansen en muziek te maken leer je elkaar kennen en begrijpen, zo is de idee. En dat komt de integratie van vluchtelingen weer ten goede. Maar je samen inspannen voor een spetterende voorstelling is natuurlijk vooral ook erg leuk!

Bron: Stichting United Moves

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: