Gratis naar Humanity House met Haagse Helpers - Humanity House
15 februari 2018

Gratis naar Humanity House met Haagse Helpers

Je kunt nu gratis het Humanity House bezoeken, samen met een statushouder. Een nieuw initiatief in samenwerking met het jongerennetwerk Haagse Helpers.

Gratis naar het Humanity House? Dat kan! Samen met het jongerennetwerk Haagse Helpers hebben we een leuke actie opgezet. Samen met een statushouder bezoek je nu gratis ons museum. Lees hieronder hoe het werkt.

De missie is dat Den Haag steeds meer een stad wordt waarin mensen naar elkaar omzien.

Wie zijn Haagse Helpers?

Jongerennetwerk Haagse Helpers biedt hulp en netwerk aan mensen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar, die weinig of geen netwerk in Den Haag hebben. De missie is dat Den Haag steeds meer een stad wordt waarin mensen naar elkaar omzien. Vanuit deze overtuiging inspireren en activeren ze jongeren in het ondernemen van sociale acties.

Vanuit diezelfde overtuiging is er nu ook een actie in het leven geroepen in samenwerking met ons: ‘gratis naar het Humanity House met een statushouder’. De afgelopen jaren zijn veel mensen uit oorlogssituaties naar ons land gekomen. Zij proberen hun leven weer op te pakken. Maar lukt hen dat ook, na wat ze allemaal hebben meegemaakt? En hoe is het om nu hier in Nederland te zijn? Kom erachter door samen met een statushouders het Humanity House te bezoeken.

Meer informatie en aanmelden via de website van Haagse Helpers.

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: