Beleef Humanity House thuis! - Humanity House
30 maart 2020

Beleef Humanity House thuis!

In ons museum ontmoet je acht mensen, die hun vluchtverhaal met je delen. Beleef Humanity House thuis! Luister de podcasts, kijk programma’s terug en lees interviews.

Luister naar de Humanity House Podcast

In de podcast komen vijf mensen uit verschillende delen van de wereld aan het woord. Gemene deler: ze zijn allemaal gevlucht en in Nederland beland.

Luister naar het verhaal van Aiham. Hij is geboren in Syrië, maar is staatloos. Dat houdt in dat hij geen nationaliteit, paspoort of thuisland heeft. Of naar het verhaal van Yvonne uit Jamaica, een LHBTI-activiste die moest vluchten omdat haar leven bedreigd werd.

Naast Aiham en Yvonne, vertellen ook Bruce, Lidija en Shaza hun vluchtverhaal.

Kijk programma's terug

Een deel van onze programma’s kan je online terugkijken, zoals paneldiscussies, evenementen en lezingen. Kijk bijvoorbeeld onze programmareeks The Refugee Millennial terug, met de thema’s Onze moeders, onze helden en Wie zijn onze kinderen? 

Of kijk naar voorgaande edities van de debatserie Hague Talks in Humanity House:

Lees interviews en persoonlijke verhalen

Op ons blog vind je interessante interviews en persoonlijke verhalen. Lees hier meer over actuele situaties of verdiep je in de serie Door de ogen van waar bijvoorbeeld Monica Tabengwa en Hariwa Adil hun bijzondere verhaal delen.

 

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: