Humanity House X MBO - Humanity House
28 mei 2020

Humanity House X MBO

Dit jaar onderzoekt Humanity House wat studenten op het mbo beweegt, raakt en inspireert!

Met het project Humanity House X MBO onderzoekt Humanity House  welke maatschappelijke onderwerpen leven onder de huidige generatie mbo’ers. Dit om ons educatieve aanbod voor studenten van het mbo nauw aan te laten sluiten op hun behoeftes. Daarnaast bevragen we het onderwijs om te achterhalen hoe we ons aanbod het beste kunnen laten aansluiten op dat wat er in de les plaatsvind.

Via ons blog zullen we de kennis die we de komende periode opdoen gaandeweg delen aan de hand van verslagen, interviews of bijvoorbeeld video’s.

In de eerstvolgende post introduceren we onze researchgroep bestaande uit 5 maatschappelijk betrokken mbo studenten die kritisch keken naar het aanbod van Humanity House en bedachten hoe zij zelf een programma over vrede, vrijheid en veiligheid zouden vormgeven.

Vind je het interessant om op de hoogte te worden gehouden van dit traject? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over Humanity House X MBO. Op onze website vind je meer informatie over de doelstellingen van het project.

 

 

Humanity House X MBO 12

 

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: