Juf Kiet tijdens Bios in de Buitenlucht - Humanity House
23 augustus 2017

Juf Kiet tijdens Bios in de Buitenlucht

Tijdens de laatste film van Bios in de Buitenlucht komt niemand minder dan juf Kiet zélf de documentaire over haar klas introduceren.

Elke donderdagavond in augustus kun je genieten van spraakmakende, intrigerende en ontroerende documentaires op ons prachtige buitenterras tijdens Bios in de Buitenlucht. Donderdag 31 augustus vertonen we alweer de laatste film uit deze serie. We sluiten af met de internationaal en nationaal bejubelde Nederlandse documentaire ‘De kinderen van juf Kiet’.

Een hartverwarmende documentaire over een juffrouw die je ieder kind wenst. Juffrouw Kiet geeft les aan kinderen van asielzoekers. Ze komen uit landen als Syrië en Irak en hebben heel veel meegemaakt. Gelukkig hebben ze les van juf Kiet. Zij is streng maar rechtvaardig, geduldig, lief en betrokken. Ze leert hen Nederlands en hoe men met elkaar om behoort te gaan.

Persoonlijke column door juf Kiet zelf

Speciaal voor de film komt niemand minder dan juf Kiet zélf de film introduceren. Dit doet zij aan de hand van een persoonlijke column. Luister hieronder naar de (Engelstalige) vooraankondiging die juf Kiet voor ons opnam.

Nog geen kaarten? Wees er snel bij! De laatste kaartjes gaan hard. Wees verzekerd van een plekje en koop je toegangskaarten op onze website.

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: