MC Complex bij derde Bios in de Buitenlucht - Humanity House
9 augustus 2017

MC Complex bij derde Bios in de Buitenlucht

Donderdag 17 augustus vertonen we onze derde film van Bios in de Buitenlucht: Singing with Angry Bird. Gastspreker van de avond is MC Complex, bekend van Poetry Circle Amsterdam.

MC Complex bij Bios in de Buitenlucht

Een zwoele zomeravond, lekkere hapjes en drankjes en een documentaire die je echt niet wil missen, dat is Bios in de Buitenlucht 2017! Elke donderdagavond in augustus vertonen we een ‘must-see documentary’ op ons buitenterras. Volgende week kijken we naar ‘Singing with Angry Bird’, de derde in de reeks. Speciaal voor deze film geeft Adeiye Tjon, beter bekend als MC Complex van Poetry Circle Amsterdam, een spoken word performance.

Singing with Angry Bird

Jae-Chang Kim is een temperamentvolle Koreaanse operazanger die door het leven gaat met de bijnaam Angry Bird. Vijf jaar geleden begon hij in de Indiase stad Pune het Banana Children’s Choir voor kinderen uit de sloppenwijk. Niet om hen op te leiden tot professionele musici, maar om ze kennis te laten maken met muziek van buiten de sloppen.

Het koor heeft het leven van de kinderen veranderd: het gaf ze zelfvertrouwen, structuur en bracht sommigen van hen zelfs in Korea. Toch zijn veel ouders niet overtuigd van de waarde van het koor, tot frustratie van Angry Bird.

Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar via onze site. Benieuwd naar onze andere films of evenementen? Kijk dan in onze agenda.

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: