Vrijkaarten voor de film Noces (A Wedding) - Humanity House
27 maart 2017

Vrijkaarten voor de film Noces (A Wedding)

Wij verloten 3X2 kaarten voor Noces (A Wedding). De Belgisch-Pakistaanse Zahira raakt in existentiële vertwijfeling: kiest ze voor haar vrijheid of voor haar familie en tradities?

Een meeslepend en invoelbaar drama over dilemma's van tweedegeneratie-immigranten

Zahira is in de bloei van haar leven: ze gaat naar school, heeft leuke vrienden en geniet zo nu en dan van het Brusselse nachtleven. Ze woont bij haar ouders met wie ze een hechte band heeft.

Hun relatie wordt echter onder druk gezet wanneer ze volgens Pakistaanse traditie moet trouwen met een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Niet alleen haar ouders, maar ook haar broer en zus proberen haar te overtuigen van het belang van deze traditie. Zahira komt voor een hartverscheurende keuze te staan. Kiest ze voor haar vrijheid of voor haar familie?

Noces (A Wedding) is een meeslepend en invoelbaar drama over dilemma’s van tweedegeneratie-immigranten. Met hoofdrollen voor het veelbelovende acteertalent Lina El Arabi en Zilveren Beer-winnaar Babak Karimi (A Separation).

UPDATE: De winnaars hebben intussen bericht ontvangen.

Wil je kans maken op twee kaarten voor deze film, stuur dan voor woensdag 5 april een mailtje naar info@humanityhouse.org ter attentie van Demi van de Worp en geef aan waarom je deze film graag zou willen zien. In totaal geven we 3X2 kaarten weg. Winnaars zullen per mail op de hoogte gebracht worden.

De film zal in elk geval te zien zijn in Filmhuis Den Haag, maar houd vooral de Filmladder in de gaten voor de exacte locaties en tijden.

 

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: