Actieve Activist Archieven - Humanity House
Blog

Actieve Activist

Signaleer jij ergens onrecht? Dan ga je meteen de barricades op. Je zoekt op internet naar relevante petities en roept vrienden op om te tekenen en mee te lopen in demonstraties. De wereld staat in brand en minderheden verdienen een stem. Het wordt tijd dat de gevestigde orde daar iets aan doet. Natuurlijk moet er hulp geboden worden maar er moet vooral iets veranderen. De politiek moet haar macht en middelen inzetten om die verandering te verwezenlijken. Diplomatie en internationale druk zullen uiteindelijk leiden tot een vreedzamere wereld – en jij draagt daaraan bij.

Doe mee

 1. Open azc dag 2019

  Benieuwd hoe het er aan toe gaat in een asielzoekerscentrum? Kom op 28 september langs op de Open azc dag.

 2. Doe mee aan de PAX Vredesweek

  Iedereen die in de vrede gelooft, kan hier iets aan doen. Met die gedachte organiseert PAX van 21 tot en met 29 september de Vredesweek. Doe jij mee?

 3. 22 september: Open azc dag

  Op zaterdag 22 september vindt de Open azc dag plaats. Kom tussen 13.00-16.00 uur kijkje nemen in een azc bij jou in de buurt.

 4. Actiedag voor Sint-Maarten

  Vandaag is de landelijke actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma.

 5. Met de vluchtelingenboot naar Oerol

  Dit jaar eens niet met de gewone veerboot van Harlingen naar Terschelling en weer terug? Neem dan de vluchtelingenboot van Rederij Lampedusa!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: