Dolle Doener Archieven - Humanity House
Blog

Dolle Doener

Is er ergens hulp nodig, dan laat jij alles uit je handen vallen en ga je meteen aan de slag. Je wacht niet op initiatieven van hulporganisaties: je loopt meteen mee met de marathon voor het goede doel, neemt een vluchteling in huis en meldt je aan als vrijwilliger bij de lokale gaarkeuken. Desnoods ga je zelf richting Lesbos om ter plekke hulp te bieden. Misschien heb je niet veel om te delen, maar wel tijd én energie om je voor een ander in te zetten. Met heel je hart.

Doe mee

 1. Open azc dag 2019

  Benieuwd hoe het er aan toe gaat in een asielzoekerscentrum? Kom op 28 september langs op de Open azc dag.

 2. Doe mee aan de PAX Vredesweek

  Iedereen die in de vrede gelooft, kan hier iets aan doen. Met die gedachte organiseert PAX van 21 tot en met 29 september de Vredesweek. Doe jij mee?

 3. 22 september: Open azc dag

  Op zaterdag 22 september vindt de Open azc dag plaats. Kom tussen 13.00-16.00 uur kijkje nemen in een azc bij jou in de buurt.

 4. Actiedag voor Sint-Maarten

  Vandaag is de landelijke actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma.

 5. Met de vluchtelingenboot naar Oerol

  Dit jaar eens niet met de gewone veerboot van Harlingen naar Terschelling en weer terug? Neem dan de vluchtelingenboot van Rederij Lampedusa!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: