Dolle Doener Archieven - Humanity House
Blog

Dolle Doener

Is er ergens hulp nodig, dan laat jij alles uit je handen vallen en ga je meteen aan de slag. Je wacht niet op initiatieven van hulporganisaties: je loopt meteen mee met de marathon voor het goede doel, neemt een vluchteling in huis en meldt je aan als vrijwilliger bij de lokale gaarkeuken. Desnoods ga je zelf richting Lesbos om ter plekke hulp te bieden. Misschien heb je niet veel om te delen, maar wel tijd én energie om je voor een ander in te zetten. Met heel je hart.

Doe mee

 1. De vluchtelingencrisis in Venezuela

  Venezuela heeft nu te maken met een van de grootste economische crisissen die er ooit is geweest. Door de enorme inflatie kampt het land met grote voedseltekorten.

 2. 3FM Serious Request 2018: De Lifeline!

  In de week voor kerst is ook dit jaar 3FM Serious Request. Maar dan nét even anders! Geen Glazen Huis, maar 3 dj-teams die het land doorlopen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

 3. Nacht van de vluchteling 2018

  Van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 is de negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Dit jaar op vier locaties in het land. Inschrijvingen zijn geopend!

 4. Bakkie doen?

  Niks heerlijkers toch dan even lekker bijkletsen onder het genot van een goeie bak koffie? Doe daarom ook eens een bakkie met een vluchteling!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: