Gulle Gever Archieven - Humanity House
Blog

Gulle Gever

Jij geeft graag iets weg. Komt er een oproep voorbij? Dan ben jij de eerste die je portemonnee pakt. Of nog eens de zolder overhoop haalt op zoek naar nuttige spullen om weg te geven. Je hebt het druk, maar wel het hart op de juiste plaats. En je vindt dat mensen in nood geholpen moeten worden. Dat helpen laat je graag aan professionals over, jij levert je bijdrage als (vaste) donateur van verschillende hulporganisaties.

Doe mee

 1. Open azc dag 2019

  Benieuwd hoe het er aan toe gaat in een asielzoekerscentrum? Kom op 28 september langs op de Open azc dag.

 2. Doe mee aan de PAX Vredesweek

  Iedereen die in de vrede gelooft, kan hier iets aan doen. Met die gedachte organiseert PAX van 21 tot en met 29 september de Vredesweek. Doe jij mee?

 3. 22 september: Open azc dag

  Op zaterdag 22 september vindt de Open azc dag plaats. Kom tussen 13.00-16.00 uur kijkje nemen in een azc bij jou in de buurt.

 4. Actiedag voor Sint-Maarten

  Vandaag is de landelijke actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma.

 5. Met de vluchtelingenboot naar Oerol

  Dit jaar eens niet met de gewone veerboot van Harlingen naar Terschelling en weer terug? Neem dan de vluchtelingenboot van Rederij Lampedusa!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: