Gulle Gever Archieven - Humanity House
Blog

Gulle Gever

Jij geeft graag iets weg. Komt er een oproep voorbij? Dan ben jij de eerste die je portemonnee pakt. Of nog eens de zolder overhoop haalt op zoek naar nuttige spullen om weg te geven. Je hebt het druk, maar wel het hart op de juiste plaats. En je vindt dat mensen in nood geholpen moeten worden. Dat helpen laat je graag aan professionals over, jij levert je bijdrage als (vaste) donateur van verschillende hulporganisaties.

Doe mee

 1. De vluchtelingencrisis in Venezuela

  Venezuela heeft nu te maken met een van de grootste economische crisissen die er ooit is geweest. Door de enorme inflatie kampt het land met grote voedseltekorten.

 2. 3FM Serious Request 2018: De Lifeline!

  In de week voor kerst is ook dit jaar 3FM Serious Request. Maar dan nét even anders! Geen Glazen Huis, maar 3 dj-teams die het land doorlopen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

 3. Nacht van de vluchteling 2018

  Van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 is de negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Dit jaar op vier locaties in het land. Inschrijvingen zijn geopend!

 4. Bakkie doen?

  Niks heerlijkers toch dan even lekker bijkletsen onder het genot van een goeie bak koffie? Doe daarom ook eens een bakkie met een vluchteling!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: