Zakelijke Zijlijner Archieven - Humanity House
EN
Blog

Zakelijke Zijlijner

Wanneer een oproep voor de 10e keer voorbijkomt en je vrienden het nergens anders meer over hebben, dan pas kom jij in actie. Je bent niet naïef en begrijpt dat de wereld jou soms nodig heeft, maar je vindt dat mensen het in eerste instantie zelf moeten uitzoeken. Je twijfelt ook een beetje of al die goedbedoelde hulp wel zo zinvol is. Als de situatie onhoudbaar wordt en het onrecht buitenproportioneel, teken je die petitie of maak je geld over.

Doe mee

 1. 3FM Serious Request 2019: The Lifeline

  Drie dj-teams van 3FM lopen dit jaar door heel Nederland voor Serious Request. Het doel? Samen met het Rode Kruis geld ophalen voor slachtoffers van mensenhandel. Loop jij ook mee?

 2. Staatloosheid voor 2024 de wereld uit

  Wereldwijd zijn er zo’n 10 miljoen mensen staatloos. UNHCR startte een campagne om voor 2024 staatloosheid de wereld uit te helpen. Help jij mee?

 3. 3FM Serious Request 2018: De Lifeline!

  In de week voor kerst is ook dit jaar 3FM Serious Request. Maar dan nét even anders! Geen Glazen Huis, maar 3 dj-teams die het land doorlopen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

 4. Nacht van de vluchteling 2018

  Van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 is de negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Dit jaar op vier locaties in het land. Inschrijvingen zijn geopend!

 5. Bakkie doen?

  Niks heerlijkers toch dan even lekker bijkletsen onder het genot van een goeie bak koffie? Doe daarom ook eens een bakkie met een vluchteling!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: