Zakelijke Zijlijner Archieven - Humanity House
Blog

Zakelijke Zijlijner

Wanneer een oproep voor de 10e keer voorbijkomt en je vrienden het nergens anders meer over hebben, dan pas kom jij in actie. Je bent niet naïef en begrijpt dat de wereld jou soms nodig heeft, maar je vindt dat mensen het in eerste instantie zelf moeten uitzoeken. Je twijfelt ook een beetje of al die goedbedoelde hulp wel zo zinvol is. Als de situatie onhoudbaar wordt en het onrecht buitenproportioneel, teken je die petitie of maak je geld over.

Doe mee

 1. Open azc dag 2019

  Benieuwd hoe het er aan toe gaat in een asielzoekerscentrum? Kom op 28 september langs op de Open azc dag.

 2. Doe mee aan de PAX Vredesweek

  Iedereen die in de vrede gelooft, kan hier iets aan doen. Met die gedachte organiseert PAX van 21 tot en met 29 september de Vredesweek. Doe jij mee?

 3. 22 september: Open azc dag

  Op zaterdag 22 september vindt de Open azc dag plaats. Kom tussen 13.00-16.00 uur kijkje nemen in een azc bij jou in de buurt.

 4. Actiedag voor Sint-Maarten

  Vandaag is de landelijke actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de orkaan Irma.

 5. Met de vluchtelingenboot naar Oerol

  Dit jaar eens niet met de gewone veerboot van Harlingen naar Terschelling en weer terug? Neem dan de vluchtelingenboot van Rederij Lampedusa!

Passende partners

Ontmoet

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door: