Via een ervaringsreis hoor en beleef je wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Je kruipt in de huid van een vluchteling. Na de ervaringsreis ontmoet je virtueel acht mensen die hun bijzondere verhaal over hun vlucht uit oorlog of conflict met je delen. Wil je zelf in actie komen voor een meer vreedzame wereld? Dan kun je je laten inspireren in het Do-It-Yourself gedeelte.

Groepsbezoek aan het museum

Bezoek ons museum in groepsverband. Voorafgaand aan de ervaringsreis ontvangt een Humanity House-medewerker de groep en geeft een korte persoonlijke introductie. Hierna wordt de groep opgedeeld om vervolgens in tweetallen door het museum te gaan. De voertaal is Nederlands of Engels, afhankelijk van de wens van je groep. De ervaringsreis duurt ongeveer een uur; de introductie zo’n 10 minuten.

Catering en High Tea

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met catering op maat. Zo kunnen we je ontvangen met koffie, thee en diverse zoetigheden. Een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea behoren ook tot de mogelijkheden. Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame en seizoensproducten.

  • Prijs per persoon voor een High Tea: vanaf €16,-
  • Dieetwensen? Onze cateraar Juni Lekkernijen kan hier rekening mee houden

Meer informatie

We bespreken graag jouw wensen voor een geslaagd arrangement in het Humanity House. Stuur vandaag nog een aanvraag via reserveren@humanityhouse.org of bel met de medewerkers van Reserveringen op 070 31 000 57.