Hoe is het om te moeten vluchten? Wat maak je mee als je eenmaal veilig in Nederland bent? Dat en nog veel meer kom je te weten als je onze indrukwekkende ervaringsreis combineert met een ontmoeting met een Vluchtelingen Ambassadeur. Zeer geschikt voor een betekenisvol groeps-, team- of bedrijfsuitje.

Vluchtelingen Ambassadeur

Voor dit arrangement werkt Humanity House samen met Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs. Vluchtelingen Ambassadeurs zijn (voormalige) vluchtelingen die hun levensverhaal vertellen in de vorm van interactieve presentaties en workshops. Door het persoonlijke contact met een Ambassadeur krijgt ‘een vluchteling’ een gezicht en een stem.

Over het programma

De voertaal is Nederlands of Engels, afhankelijk van de wens van je groep en de beschikbare ambassadeur. Het gehele programma duurt twee uur; een uur voor de ervaringsreis en een uur voor het gesprek met de Vluchtelingen Ambassadeur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Het is ook mogelijk de ontmoeting met de Vluchtelingen Ambassadeur los te boeken, zonder museumbezoek.

Wil je liever meer de diepte in en uitgebreid stilstaan bij een thema als mensensmokkelaars, vluchtelingenkinderen, integratie of het Nederlandse asielbeleid? Wij bekijken graag samen met jou hoe we dit arrangement op maat kunnen maken. Vul je wensen in het aanvraagformulier in.

Catering en High Tea

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met catering op maat. Zo kunnen we je ontvangen met koffie, thee en diverse zoetigheden. Een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea behoren ook tot de mogelijkheden. Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame en seizoensproducten.

  • Prijs per persoon voor een High Tea: vanaf €16,-
  • Dieetwensen? Onze cateraar Juni Lekkernijen kan hier rekening mee houden

Meer informatie

We bespreken graag jouw wensen voor een geslaagd arrangement in het Humanity House. Stuur vandaag nog een aanvraag via reserveren@humanityhouse.org of bel met de medewerkers van Zaalverhuur op 070 31 000 57.