Levensverhalen - Humanity House
Levensverhalen
De ontmoeting 3
Logo Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs - Humanity House

Details

Kosten (ex. museumbezoek)€ 150,-
Museumbezoek per persoon€ 9,50
Museumbezoek bij groep vanaf 10 personen€ 6,50
Tijdsduur (ex. museumbezoek)1 uur

Aanvragen
Levensverhaal Vluchtelingen Ambassadeur

Levensverhalen

Hoe is het om te moeten vluchten? Wat maak je mee als je eenmaal veilig in Nederland bent? Dat en nog veel meer kom je te weten als je onze indrukwekkende ervaringsreis combineert met een ontmoeting met een Vluchtelingen Ambassadeur. Zeer geschikt voor een betekenisvol groeps-, team- of bedrijfsuitje.

Vluchtelingen Ambassadeur

Voor dit arrangement werkt Humanity House samen met Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs. Vluchtelingen Ambassadeurs zijn (voormalige) vluchtelingen die hun levensverhaal vertellen in de vorm van interactieve presentaties en workshops. Door het persoonlijke contact met een Ambassadeur krijgt ‘een vluchteling’ een gezicht en een stem.

Over het programma

De voertaal is Nederlands of Engels, afhankelijk van de wens van je groep en de beschikbare ambassadeur. Het gehele programma duurt twee uur; een uur voor de ervaringsreis en een uur voor het gesprek met de Vluchtelingen Ambassadeur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Het is ook mogelijk de ontmoeting met de Vluchtelingen Ambassadeur los te boeken, zonder museumbezoek.

Wil je liever meer de diepte in en uitgebreid stilstaan bij een thema als mensensmokkelaars, vluchtelingenkinderen, integratie of het Nederlandse asielbeleid? Wij bekijken graag samen met jou hoe we dit arrangement op maat kunnen maken. Vul je wensen in het aanvraagformulier in.

Catering en High Tea

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met catering op maat. Zo kunnen we je ontvangen met koffie, thee en diverse zoetigheden. Een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea behoren ook tot de mogelijkheden. Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame en seizoensproducten.

 • Prijs per persoon voor een High Tea: vanaf €10,-
 • Dieetwensen? Onze cateraar Juni Lekkernijen kan hier rekening mee houden

Meer informatie

We bespreken graag jou wensen voor een geslaagd arrangement in het Humanity House. Stuur vandaag nog een aanvraag via zaalhuur@humanityhouse.org of bel met de medewerkers van Zaalverhuur op 070 31 000 58.


 • Ik wil meer weten

  Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

  * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik heb een vraag, bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.