Test je kennis

Inmiddels is de PubQuiz een begrip onder cafégangers. Ga de uitdaging aan met je collega’s, studievereniging of vriendenclub en speel mee onder het genot van een hapje en drankje. De PubQuiz van het Humanity House is een uitdagend spel waar teams of koppels op het scherpst van de snede strijden om de hoofdprijs. Laat je hersens kraken en vergroot je kennis aan de hand van interessante vragen, beeld- en muziekfragmenten.

De Humanity House PubQuiz test je kennis over rampen, conflicten, vrede en veiligheid. Hoeveel vluchtelingen zijn er nu eigenlijk in Syrië? Welke artiest zong ook alweer dat felle protestlied? Maar ook: zet de snor bij de juiste dictator.

De PubQuiz heeft drie speelrondes, duurt ongeveer 75 minuten en kost €100 euro per groep. Bij de prijs inbegrepen zit een presentator en de 1e prijs beker.

Een voorproefje?

mini-pubquiz

Meer informatie

We bespreken graag jouw wensen voor een geslaagd arrangement in het Humanity House. Stuur vandaag nog een aanvraag via reserveren@humanityhouse.org of bel met de medewerkers van Reserveringen op 070 31 000 57.