De PubQuiz - Humanity House
De PubQuiz
De PubQuiz 4
De PubQuiz

Details

Prijs per groep (ex. museumbezoek)€ 100,-
Museumbezoek per persoon€ 9,50
Museumbezoek bij groep vanaf 10 personen€ 6,50
Tijdsduur (ex. museumbezoek)75 minuten

Aanvragen
Ik heb er zeker wat van opgestoken

De PubQuiz

Test je kennis

Inmiddels is de PubQuiz een begrip onder cafégangers. Ga de uitdaging aan met je collega’s, met je jaarclub of studievereniging of met je vriendenclub. De PubQuiz van het Humanity House is een uitdagend spel waar teams of koppels op het scherpst van de snede strijden om de hoofdprijs. Laat je hersens kraken en vergroot je kennis aan de hand van interessante vragen, beeld- en muziekfragmenten.

De Humanity House PubQuiz test je kennis over rampen, conflicten, vrede en veiligheid. Hoeveel vluchtelingen zijn er nu eigenlijk in Syrië? Welke artiest zong ook alweer dat felle protestlied? Maar ook: zet de snor bij de juiste dictator.

Nodig je vrienden of collega’s uit en ga de strijd met ze aan in de Humanity House PubQuiz. Speel mee onder het genot van een hapje en een drankje, win mooie prijzen en ontmoet leuke mensen in informele sfeer die interesse hebben in de wereld om ons heen.

De Humanity House PubQuiz heeft drie speelrondes, duurt ongeveer 75 minuten en kost €100 euro per groep. Bij de prijs inbegrepen zit een presentator en de 1e prijs beker.

Een voorproefje? 

mini-pubquiz

Catering en High Tea

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met catering op maat. Zo kunnen we je ontvangen met koffie, thee en diverse zoetigheden. Een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea behoren ook tot de mogelijkheden. Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame en seizoensproducten.

 • Prijs per persoon voor een High Tea: vanaf €10,-
 • Dieetwensen? Onze cateraar Juni Lekkernijen kan hier rekening mee houden

Meer informatie

We bespreken graag jou wensen voor een geslaagd arrangement in het Humanity House. Stuur vandaag nog een aanvraag via zaalhuur@humanityhouse.org of bel met de medewerkers van Zaalverhuur op 070 31 000 58.


 • Ik wil meer weten

  Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

  * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik heb een vraag, bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.