Voor een periode van minimaal 3 maanden zoekt Humanity House een hands on marketing & communicatieprofessional (op zzp-basis) om het vertrek van onze collega op te vangen.

Je bent in die tijd verantwoordelijk voor de relatie en communicatie met onze bezoekers, docenten en stakeholders. Je brengt via social media, persberichten en e-mailmarketing het museum, ons educatieve aanbod, podiumprogramma’s en tentoonstellingen onder de aandacht. Je weet de pers te vinden en samen met partners in Den Haag acties op en zorgt ervoor dat de website up to date en relevant is.

Mailchimp en WordPress zijn jou bekend, je schrijft vlot en woont bij voorkeur in Den Haag. In alles dat Humanity House doet, vragen wij aandacht voor mondiale uitdagingen, zoeken we naar nieuwe perspectieven en verbinding en delen wij persoonlijke verhalen over conflict en vrede. De verschillende verhalen brengen we onder de aandacht door een diversiteit aan medewerkers. Dus ben je jong, oud, geboren in Nederland of heb je een biculturele achtergrond, man of vrouw, we nodigen je van harte uit om ons team tijdelijk te komen versterken!

Praktische informatie:

  • Start: z.s.m.
  • Periode: circa 3 maanden
  • Omvang: circa 24 uur per week
  • Plaats: Den Haag (centrum en goed bereikbaar met ov)

Inhoudelijke vagen? Die kan je stellen aan Hanneke Propitius (directeur Humanity House) via hanneke.propitius@humanityhouse.org. Voor praktische vragen kan je terecht bij Dyonne van Haastert (Marketing & Communicatie Coördinator) via dyonne.vanhaastert@humanityhouse.org.

Heb je interesse? Graag ontvangen we een korte motivatie, met cv en eventueel eerder werk. De brief mag je richten aan Hanneke Propitius (hanneke.propitius@humanityhouse.org)