Bouw mee aan een monument voor vluchtelingen - Humanity House

Tentoonstelling

overzicht
10.12.15 t/m 31.12.15

Bouw mee aan een monument voor vluchtelingen

In Iran is het altaar de plek waar je naartoe gaat als er geen oplossingen meer zijn. Een eindpunt. Een wonder dat uitkomst moet bieden. De belichaming van hoop. Elk altaar is een monument. Om mensen en dingen te redden uit de vergetelheid.

Kunstenaars Senad Alic en Nosrat Mansouri Gilani, allebei verbonden aan Stichting De Werkelijkheid, hebben in onze tentoonstellingruimte het begin gemaakt voor een monument voor vluchtelingen. Je bent van harte uitgenodigd om hieraan verder te bouwen. Vouw een bootje en hang dit in het kunstwerk.

Over Stichting De Werkelijkheid

Stichting De Werkelijkheid is een collectief van ondernemende kunstenaars met een vluchtelingenachtergrond. Stichting De Werkelijkheid biedt creatieve concepten, inspirerende ontmoetingen en workshops voor bedrijven en organisaties. Thema’s die centraal staan zijn verbinding, ontmoeting en bovenal: omdraaiing. Wat zag je eerst en wat zie je nu?

Openingstijden

  • gesloten
  • gesloten

Over de makers

Nosrat is geboren in Teheran(1969) en woont sinds 1992 in Amsterdam. Hij is in 1999 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie.

Senad Alic is geboren in Sarajevo (1960) en opgegroeid en gewerkt in Priboj, Servië. Sinds 1992 woont hij in Nederland waar hij zich heeft ontwikkeld tot de veelzijdig kunstenaar die hij nu is.