Kind onder Vuur: expositie voor kinderen vanaf 10 jaar

Tentoonstelling

overzicht
03.11.15 t/m 31.12.15

Kind onder Vuur: voor kinderen vanaf 10 jaar

Hoe eng is het om ’s nachts door het bos de grens over te steken zonder dat iemand je mag zien? Hoe gevaarlijk is het om continu op te moeten passen voor mijnen? In de nieuwe kindertentoonstelling Kind Onder Vuur in Den Haag ervaren kinderen vanaf tien jaar hoe het voor hun leeftijdsgenootjes is om op te groeien in heftige omstandigheden.

De expositie staat dit jaar nog in Den Haag: in het Humanity House wordt deze tot 31 december aangeboden binnen het educatieprogramma voor docenten en hun leerlingen van groep 7 en 8 en in de brugklas.

Tijdens de gewone openingstijden van ons museum zijn ook ouders met hun kinderen vanaf 10 jaar van harte welkom om de expositie te komen bekijken, in combinatie met de ervaringsreis bijvoorbeeld.

Openingstijden

  • gesloten
  • gesloten

Over de makers

De expositie is resultaat van een samenwerking tussen het Rode Kruis en Humanity House en ontworpen en gebouwd door Critical Mass.

Critical Mass ontwikkelt interactieve tentoonstellingen, multimediale installaties en werkvormen, voornamelijk voor jongeren, maar ook geschikt voor professionals en organisaties die met jongeren werken (docenten, jongerenwerk, etc.) en/of actief zijn op het brede werkveld rondom conflicten.