Welkom in Humanity City, een stad vol mensen die werken aan een betere wereld. In Humanity City wonen mensen die zich inzetten voor een betere en rechtvaardiger wereld. Humanity City vertelt de inspirerende verhalen van bekende en onbekende weldoeners in een route langs de meest bijzondere, individuele initiatieven.

Over de bewoners van Humanity City

In elk huis wonen bijzondere weldoeners met een eigen verhaal.
– Katja Römer-Schuurman verkoopt met Return to Sender  producten met een verrassend verhaal,
– Haas & Hahn schilderden sloppenwijken tot een kleurrijk schilderij,
– Claudia de Breij zet zich als ambassadeur in voor Unicef,
– George Clooney brengt de burgeroorlog in Soedan onder de aandacht en
– Hanna Verboom haalt geld op voor kleinschalige projecten wereldwijd.

Van Najib Amhali, Anna Drijver, Floortje Dessing, en Bill Gates, tot Fawzia Koofi, Dr. Denis Mukwege, Bertha von Suttner, Aung San Suu Kyi en Frederik van Asbeck. Laat je inspireren.

Wat motiveert hen? Waarom kiezen ze voor dat specifieke doel? Veel mensen worden mismoedig van berichten over ziekte en armoe, honger en rampspoed. Humanity City laat zien dat het ook anders kan. Dat iedereen op zijn manier een positieve bijdrage kan leveren. De tentoonstelling is t/m vrijdag 16 februari te zien in het Humanity House, daarna verhuist Humanity City tijdelijk naar het Atrium Den Haag.

Humanity City in het Atrium

Van vrijdag 19 februari t/m vrijdag 7 maart is de tentoonstelling Humanity City te zien in Atrium Den Haag. De Atrium Den Haag is onderdeel van het Haagse stadhuis, Spui 70. De tentoonstelling is open van maandag tot en met zaterdag (zondags gesloten) en is gratis toegankelijk.