Humanity House zoekt een bureaumanager voor finance en HR

Wij zoeken per 1 april een nieuwe collega om de financiën en HR te managen. Een verantwoordelijke functie binnen een missiegedreven organisatie.

De organisatie
Je komt te werken bij het Humanity House, een eigentijds museum dat op een vernieuwende manier een jonge en diverse doelgroep weet te betrekken bij actuele mondiale uitdagingen rond vrede en vrijheid. Kwesties die de levens van miljoenen mensen wereldwijd beheersen. Aan de hand van verbeelding, beleving en persoonlijke verhalen bieden we nieuwe perspectieven en bestrijden we onverschilligheid. Dan doen we aan de hand van tentoonstellingen, educatieve programma’s en podiumprogrammering. Net als de wereld om ons heen is onze organisatie volop in beweging.

Functie-inhoud
Als bureaumanager vervul je een zelfstandige rol binnen de organisatie (15 fte). Je werkt nauw samen met collega’s van de verschillende afdelingen en met de directeur.

 • Je draagt zorg voor het op orde zijn van de financiën: je zorgt voor een juiste verwerking van facturen, aanlevering en controle van de maandcijfers en voor interne rapportages (financieel en niet-financieel);
 • Je draagt zorg voor het op orde zijn van de verzekeringen en vergunningen;
 • Je begeleidt de jaarlijkse accountantscontrole;
 • Je denkt mee over en initieert verbeterprocessen binnen de organisatie;
 • Je zorgt voor het op orde zijn van de ICT-faciliteiten;
 • Je zorgt op HR gebied voor o.a. het opmaken van contracten, bijhouden van personeelsdossiers, registratie vakantie- en ziektedagen, controle salarissen, pensioenen en verzekeringen;
 • Je speelt een actieve rol in de transitie van de organisatie, zowel organisatorisch als op HR-vlak.

Functie-eisen
Voor deze functie is kennis van en ervaring met financiën en HR een absolute must. Daarnaast vragen we het volgende:

 • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma en hebt 5 jaar werkervaring;
 • Je bent integer en communicatief vaardig;
 • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt nauwkeurig, planmatig en gestructureerd;
 • Je bent proactief en zelfstandig;
 • Je bent woonachtig in (de regio) Den Haag.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden
We bieden een functie voor 4 dagen per week (32 uur) waarin je op strategisch niveau werkt en meedenkt, binnen een bijzondere organisatie die zich bezighoudt met relevante en actuele thema’s. Ons team is jong en gedreven en de werksfeer is informeel. Je start per 1 april 2020 (of eerder), in eerste instantie tot en met 31 december 2020. Salaris tussen €3000-€3400 bruto o.b.v. 40 uur per week. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen op fulltime basis, pensioenopbouw en de flexibiliteit van thuiswerken.

Interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 14 februari 2020 je motivatiebrief en CV naar annika.tjassens@humanityhouse.orgVoor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hanneke Propitius: 070-3100052 of hanneke.propitius@humanityhouse.org. Meer over het Humanity House vind je op staging.humanityhouse.org.

In ons museum vragen wij aandacht vragen voor mondiale uitdagingen, zoeken we actief verbinding en delen we verhalen van over de hele wereld. Deze verschillende verhalen brengen we onder de aandacht door een diversiteit aan medewerkers. Dus ben je jong, oud, geboren in Nederland of heb je een bi-culturele achtergrond, man of vrouw, we zijn benieuwd naar jouw ideeën.