Zaalhuur - Humanity House

Zaalhuur

Zaalhuur voor jouw zakelijke gelegenheid?

Zoek je een ruimte voor een vergadering, lezing, workshop, presentatie, personeelsfeest, bedrijfsuitje of jubileum? Op een goed bereikbare, historische locatie in het centrum van Den Haag? Boek dan een zaal in het Humanity House.

Humanity House maakt humanitaire thema’s bespreekbaar en invoelbaar en inspireert mensen om een positieve bijdrage te leveren aan een leven in vrede en vrijheid voor iedereen. Als locatie hebben wij een museum waar je kunt ervaren hoe het voelt om te moeten vluchten. Ook bieden wij educatieve programma’s aan voor schoolklassen. Daarnaast organiseren we debatten over humanitaire thema’s en hebben we zes vergaderzalen, variërend van kleine zalen tot een theater voor 100 personen. Dankzij jullie bezoek aan het Humanity House, zijn wij in staat humanitaire thema’s nog meer bespreekbaar te maken. Elke gespendeerde euro komt ten goede aan deze missie.

Vergaderen met 1,5 meter afstand?

Ook hier in het Humanity House was het stil zo zonder programma’s, schoolgroepen en vergaderingen. Maar we mogen heel voorzichtig elkaar weer ontmoeten! We zien jullie natuurlijk allemaal graag weer terug in Humanity House, maar begrijpen ook dat iedereen nog voorzichtig is. Wij zijn dat namelijk ook. We hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zodat we jullie veilig kunnen ontvangen. Denk hierbij aan looproutes, meer schoonmaakmomenten, lunchpakketjes, inbellen via Skype/Zoom/Teams en een aangepaste capaciteit per zaal.

Vergaderen op 1,5 meter afstand van elkaar is zeker mogelijk op ons terras & Genève zaal (maximaal 16 personen) of in onze Den Haag zaal (maximaal 6 personen). In deze tijden hanteren wij soepelere annuleringsvoorwaarden: tot 4 dagen van tevoren is het mogelijk om je bijeenkomst kosteloos te annuleren en/of verzetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de 1,5 meter maatregelen die we nemen voor een veilig bezoek.