De Theaterzaal

De Genève Zaal is een multifunctionele zaal met bijbehorende foyer waar ruimte is voor groepen tot 100 personen. Met de 1,5 meter maatregel is deze zaal geschikt voor maximaal 16 personen.

De zaal met vaste theateropstelling is geschikt voor lezingen, debatten, workshops, colleges, seminars en filmvertoningen. Door de intieme setting nodigt de Genève Zaal van het Humanity House uit tot interactie. In de aangrenzende foyer kun je je gasten ontvangen en een afsluitende borrel organiseren.

In de zaal zijn moderne technische faciliteiten aanwezig zoals een beamer, scherm, audio-installatie, microfoons en gratis wifi. Tijdens de bijeenkomst zal een technisch medewerker je waar nodig assisteren.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.