Het gehele Koetshuis

Op zoek naar een vergaderruimte inclusief een paar kleinere break-out ruimtes? Huur dan onze hele Koetshuis af. Gelegen achter ons pand aan het buitenterras. 

Het Koetshuis bestaat uit de Den Haag zaal, de Wenen zaal, de Parijs zaal en een kleinere break-out ruimte aangrenzend aan de Wenen zaal. De plenaire sessies kun je zowel in de Den Haag zaal (maximaal 20 personen) als in de Wenen zaal (maximaal 24 personen) laten plaatsvinden. De Parijs zaal biedt ruimte aan maximaal 12 personen en de break-out ruimte is geschikt voor 4 personen. Als je het Koetshuis uit loopt, bevind je je direct op ons buitenterras. Dit terras kan en mag uiteraard ook gebruikt worden voor sessies, borrels, lunches en koffiepauzes.

Bezoek ons museum

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

Wat vinden anderen?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Alvast binnenkijken in onze zalen? Bekijk hier 360 graden foto’s.