(H)EERLIJKE KOFFIE

Het sfeervolle Museum Café van het Humanity House is de perfecte locatie voor informele groepsbijeenkomsten, zoals diners en borrels. Laat je gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes in een bruisende omgeving.

In ons café serveren wij niet alleen de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato, maar ook thee, sap, wijn en bier. Alles vers en fair trade. Bij mooi weer kun je gebruikmaken van ons grote buitenterras aan de achterkant van het museum. Ervaar de rust en ruimte van onze binnenplaats in het centrum van Den Haag!

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.