Museum Café - Humanity House
Museum Café
Museum Café 2
New York Zaal 11Museum Café 24Terras

(H)EERLIJKE KOFFIE

Het sfeervolle Museum Café van het Humanity House is de perfecte locatie voor informele groepsbijeenkomsten, zoals diners en borrels. Laat je gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes in een bruisende omgeving.

In ons café serveren wij niet alleen de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato, maar ook thee, sap, wijn en bier. Alles vers en fair trade. Bij mooi weer kun je gebruikmaken van ons grote buitenterras aan de achterkant van het museum. Ervaar de rust en ruimte van onze binnenplaats in het centrum van Den Haag!

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je training, workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Details

DagenElke dag
Prijs per avond€ 225*
Aantal personenTot 30
AanwezigWifi

*Prijs is exclusief techniek, personeel, catering en btw.


Reserveren

Duurzame catering

Humanity House werkt samen met Juni. Juni streeft naar een wereld zonder voedselverspilling. Samen met partner Instock worden kilo’s gered groenten en fruit verwerkt in frisse salades, warme gerechten en kleurrijke spreads. Juni werkt ook met Lekker Brood. Lekker Brood is een 100% biologische bakkerij die wordt gerund met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met hen hebben wij arrangementen samengesteld, maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht met specifieke cateringwensen.

Brochure

Download voor meer informatie onze zaalhuurbrochure (klik op de afbeelding).

Zaalhuur brochure 2020

Je kunt ons mailen via reserveren@humanityhouse.org of bellen naar +31 (0)70 31 000 57. We bespreken graag met je hoe we er samen een geslaagd evenement van kunnen maken!

Bezoekers aan het woord
 • Lijn 1: Mooie locatie, catering goed verzorgd, mooie ruimtes, goed betaalbaar, goede bereikbaarheid.
 • GroenLinks Zuid-Holland: Wij hebben uitstekend bij jullie vergaderd en heerlijk gegeten. Iedereen was positief!
 • Ik wil meer weten

  Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

  * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik heb een vraag, bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.