De Nairobi zaal

De Nairobi zaal is een inspirerende ruimte met een plafond vol ornamenten en veel daglicht dankzij haar grote ramen. Deze multifunctionele zaal wordt zowel gebruikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties en workshops als voor lunch en diner. Helaas is deze ruimte niet geschikt voor vergaderen met 1,5 meter afstand. 

Bij zomers weer kan de Nairobi zaal perfect gecombineerd worden met ons buitenterras, wat zich direct naast de Nairobi zaal bevindt. Ook de ruimte naast de Nairobi zaal kan gebruikt worden als break out zaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 25 personen in theateropstelling. Eveneens zijn in de Nairobi zaal technische faciliteiten aanwezig, waaronder draadloos internet, een beamer en scherm en een geluidsinstallatie. Wat deze ruimte extra bijzonder maakt, is dat de wanden bedekt zijn met duizenden foto’s van de wereldberoemde kunstenaar Ai Weiwei.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Alvast binnenkijken in onze zalen? Bekijk hier 360 graden foto’s.