Nairobi Zaal - Humanity House
Nairobi Zaal
Nairobi Zaal 8
Nairobi Zaal 4Nairobi Zaal 2Terras

De Nairobi zaal

De Nairobi zaal is een inspirerende ruimte met een plafond vol ornamenten en veel daglicht dankzij haar grote ramen. Deze multifunctionele zaal wordt zowel gebruikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties en workshops als voor lunch en diner.

Bij zomers weer kan de Nairobi zaal perfect gecombineerd worden met ons buitenterras, wat zich direct naast de Nairobi zaal bevindt. Ook de ruimte naast de Nairobi zaal kan gebruikt worden als break out zaal. De zaal biedt ruimte aan maximaal 25 personen in theateropstelling. Eveneens zijn in de Nairobi zaal technische faciliteiten aanwezig, waaronder draadloos internet, een beamer en een scherm en een geluidsinstallatie. Wat deze ruimte extra bijzonder maakt, is dat de wanden bedekt zijn met duizenden foto’s van de wereldberoemde kunstenaar Ai Weiwei.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je training, workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren hoe het voelt om een vluchteling te zijn. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,8! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Details

DagenElke dag
Prijs per dag€ 325*
Prijs per dagdeel€ 225*
Aantal personen25
AanwezigGratis wifi, flipover, beamer

*Prijzen zijn exclusief techniek, personeel, catering en btw.


Reserveren

Eerlijke Catering

Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame seizoensproducten. En dat proef je! Alle producten komen van kleine leveranciers uit de buurt. Samen met Juni Lekkernijen hebben wij cateringarrangementen samengesteld, maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht met specifieke cateringwensen. De mogelijkheden variëren van diverse zoetigheden tot een uitgebreide borrelplank en van walking dinners tot een biologische lunch.

Brochure

Download voor meer informatie onze zaalhuurbrochure (klik op de afbeelding).

Zaalhuur brochure Humanity House voorkant

U kunt ons mailen via reserveren@humanityhouse.org of bellen via +31 (0)70 31 000 57. We bespreken graag met u hoe we er samen een geslaagd evenement van kunnen maken!

Bezoekers aan het woord
 • Raad van Cultuur: Iedereen was heel erg tevreden over de lokatie en jullie service. Het was een geslaagde dag, vooral ook door jullie hulp en ondersteuning. De lunch was erg lekker trouwens.
 • GroenLinks Zuid-Holland: Wij hebben uitstekend bij jullie vergaderd en heerlijk gegeten. Iedereen was positief!
 • Ik wil meer weten

  Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

  * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik heb een vraag, bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.