Authentieke zolderruimte

De New York Zaal bevindt zich op de bovenste verdieping van ons monumentale pand. De sfeervolle zaal is geschikt voor groepen tot 50 personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om te vergaderen met 1,5 meter afstand. 

Dankzij de authentieke sfeer en het intieme karakter is de New York Zaal uitermate geschikt voor een vergadering, training, brainstormsessie of workshop. Daarnaast leent deze ruimte zich uitstekend voor besloten diners en borrels. In de zaal zijn moderne technische faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, een tv-scherm en WiFi.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Alvast binnenkijken in onze zalen? Bekijk hier 360 graden foto’s.