Sfeervol terras

Vergadering, workshop of personeelsfeest in het centrum van Den Haag, maar toch afgezonderd van de drukte van de stad? Ons sfeervolle en vaak zonnige terras biedt verschillende mogelijkheden om van jouw bijeenkomst een succes te maken. 

Ons terras bevindt zich aan de achterzijde van het Humanity House. Hier kunnen zowel vergadertafels, picknicktafels als statafels worden geplaatst. Uiteraard houden wij rekening met de 1,5 meter maatregel van de overheid. Met deze maatregel biedt ons terras plek voor maximaal 16 personen. Dit is afhankelijk van de door jouw gewenste opstelling. Zonder deze 1,5 meter afstand is ons terras geschikt voor 100 personen.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

Wat vinden anderen?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.