Wenen Zaal

De Wenen Zaal bevindt zich in het voormalige Koetshuis achter het Humanity House, gelegen aan onze binnentuin. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om te vergaderen met 1,5 meter afstand. 

In deze zaal, gelegen op de bovenste verdieping van het Koetshuis, staat een grote vergadertafel voor 20 personen. Ook kun je de zaal inrichten als workshopruimte voor groepen van 24 personen. In de zaal zijn (technische) faciliteiten aanwezig zoals een beamer, scherm, wifi en een krijtmuur. Aangrenzend aan de Wenen Zaal bevindt zich een kleine break-out ruimte voor maximaal 6 personen die gratis gebruikt kan worden bij het huren van de zaal. Daarnaast kan er geluncht worden op het aangrenzende terras en kan het terras uiteraard ook gebruikt worden voor werksessies.

Het is ook mogelijk om het gehele Koetshuis af te huren vanaf €525 per dagdeel.

BEZOEK ONS MUSEUM

Wil je je workshop, vergadering of lezing extra betekenis geven? Breng dan een bezoek aan ons museum. Het Humanity House laat jou en je gasten ervaren wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Jouw evenement wordt dankzij deze ervaringsreis nog ge(s)laagder.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, Hivos, SDU Uitgevers, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Alvast binnenkijken in onze zalen? Bekijk hier 360 graden foto’s.