Unieke Locatie - Humanity House
Unieke Locatie
Voorkant pand met NMA

Zoek je een ruimte voor een vergadering, lezing, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een goed bereikbare, historische locatie in het centrum van Den Haag? Boek dan een zaal in het Humanity House.

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal, een multifunctionele ruimte en een gezellig café. Onze zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en voorzien van wifi, flip-overs, beamers en schermen. Kortom: wij hebben alles in huis om van je evenement een succes te maken!

Ons pand

Het Humanity House is gelegen aan de Prinsegracht te Den Haag en is daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Sinds 2010 vervult het pand de rol van een museum waarin je hoort, ziet en beleeft hoe het is om te moeten vluchten. Naast een museum is het Humanity House ook een ontmoetingsplek waar wekelijks debatten, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. Ten slotte biedt Humanity House verschillende educatieprogramma’s voor kinderen en jongvolwassenen over thema’s als conflict(hantering), vluchtelingen en noodhulp. Het verhuren van onze zalen geeft ons de mogelijkheid om deze activiteiten te kunnen doen.

Wij regelen alles

Bij het Humanity House is je evenement in goede handen. Of je nou komt om te vergaderen of om een 40-jarig huwelijksfeest te vieren, wij nemen alle zorgen uit handen. Van begin tot eind staan we voor je klaar, zodat je je volledig kunt richten op je gasten.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,8! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Locaties met Meerwaarden beoordeelt Humanity House als een unieke locatie met social impact.

Beschikbaarheid

DagenElke dag


Reserveren

Catering

Onze vaste cateraar, Juni Lekkernijen, werkt uitsluitend met biologische, duurzame seizoensproducten. En dat proef je! Alle producten komen van kleine leveranciers uit de buurt. Samen met Juni Lekkernijen hebben wij cateringarrangementen samengesteld, maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht met specifieke cateringwensen. De mogelijkheden variëren van diverse zoetigheden tot een uitgebreide borrelplank en van walking dinners tot een biologische lunch.

Brochure

Download voor meer informatie onze zaalhuurbrochure (klik op de afbeelding).

Zaalhuurbrochure - Humanity House

Je kunt ons mailen via reserveren@humanityhouse.org of bellen via +31 (0)70 31 000 57. We bespreken graag met je hoe we er samen een geslaagd evenement van kunnen maken!

Bezoekers aan het woord
 • Lijn 1: Mooie locatie, catering goed verzorgd, mooie ruimtes, goed betaalbaar, goede bereikbaarheid.
 • Raad van Cultuur: Iedereen was heel erg tevreden over de lokatie en jullie service. Het was een geslaagde dag, vooral ook door jullie hulp en ondersteuning. De lunch was erg lekker trouwens.
 • Ik wil meer weten

  Voor mogelijkheden en prijsopgaven kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

  * verplichte velden, maar hoe meer wij weten, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik heb een vraag, bel me terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.