Zoek je een ruimte voor een vergadering, lezing, workshop, presentatie, personeelsfeest of jubileum? Op een goed bereikbare, historische locatie in het centrum van Den Haag? Boek dan een zaal in het Humanity House.

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal, een lichte vergaderruimte, een ruime vergaderzaal en een gezellig café. Onze zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en voorzien van wifi, flip-overs, beamers en schermen. Kortom: wij hebben alles in huis om van je evenement een succes te maken!

Ons pand

Het Humanity House is gelegen aan de Prinsegracht te Den Haag en is daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Sinds 2010 vervult het pand de rol van een museum waarin je hoort, ziet en beleeft hoe het is om te moeten vluchten. Naast een museum is het Humanity House ook een ontmoetingsplek waar wekelijks debatten, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. Ten slotte biedt Humanity House verschillende educatieprogramma’s voor kinderen en jongvolwassenen over thema’s als conflict(hantering), vluchtelingen en noodhulp. Het verhuren van onze zalen geeft ons de mogelijkheid om deze activiteiten te kunnen doen.

WAT VINDEN ANDEREN?

Velen gingen je al voor, waaronder Gemeente Den Haag, Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Nederland, FunX, PostNL, Raad van Cultuur en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Mede dankzij hen scoren wij op MeetingReview gemiddeld een mooie 8,9! Benieuwd wat zij over ons zeggen? Bekijk ons profiel.

In 2019 ontvingen we van een onafhankelijke vakjury de derde prijs bij de Nationale Meeting Awards. Hiermee staan we in de top 3 van beste meeting- en eventlocaties tot 100 personen in Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Locaties met Meerwaarden beoordeelt Humanity House als een unieke locatie met social impact.