Gimme Shelter: Tegenlicht Meet-Up - Humanity House

Agenda

overzicht
Tue
20 Oct
2015

ONTMOETING

Gimme Shelter: Tegenlicht Meet-Up

Wat kunnen we doen voor vluchtelingen? De vluchtelingenstroom richting Europa wordt steeds groter. Burgerinitiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond om deze vluchtelingen een helpende hand te bieden. Wat is de beste manier om te helpen? En hoe reageert de politiek op zulke initiatieven, nu de boodschap vanuit de bevolking niet langer te negeren is?

Op 18 oktober is bij het VPRO programma Tegenlicht de documentaire Gimme Shelter te zien. In het Humanity House organiseren we de meet-up. Gezamenlijk praten we na over de uitzending en gaan in gesprek met verschillende sprekers. Moderator is Willemijn de Koning en ook dr. Baukje Prins is erbij.

De aflevering bekijken (met een bord eten op schoot)

Kon je de aflevering op 18 oktober niet zien? Of wil je ‘m heel graag op een groot scherm zien? Kom dan al om 19:00 uur naar het Humanity House, want dan kijken we samen de aflevering. Dit kan met een bord lekker eten op schoot. Voor € 10,- heb je een heerlijke maaltijd, inclusief één drankje. Wel even reserveren: stuur een mailtje naar Maxime 

De meet-up begint om 20:00 uur.

Over Tegenlicht

Tegenlicht is een reeks informatieve televisieprogramma’s van de publieke omroep, waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. Het is van de VPRO en wordt zondags om 21:05 uur uitgezonden op NPO 2.

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • Nederlands
  • 18:30
  • 19:00
  • 21:30