2103 Festival: anti-discriminatie, wat is dat? - Humanity House

Agenda

overzicht
Fri
21 Mar
2014

Festival

2103 Festival: anti-discriminatie, wat is dat?

Vrijdag 21 maart vieren we een nieuw anti-discriminatie en antiracisme festival ‘2103’, waarbij we zowel vieren als verdiepen, vragen stellen als inzicht krijgen. Dit eendaagse festival brengt verschillende Haagse belevingswerelden bij elkaar, de ontmoeting staat centraal.

2103 verwijst naar de datum van het festival, maar heeft ook als connotatie dat het op een jaartal van de toekomst lijkt, een toekomstvisie, een droom van een wereld zonder discriminatie of racisme. Met die notie brengt 2103 een veelzijdige en brede programmering waarin ieder zich wel in thuis kan vinden. 2103 is multidisciplinair en brengt muziek, comedy, debat, kunst, installatie en interactie met het publiek.

Gratis festivalprogramma

Een van de speciale gasten is Akwasi, die met zijn nieuwe album ‘Daar Ergens’ universele thema’s aansnijdt. Een ander onderdeel van 2103 is een zogenaamd Mini Polen. Ooit in Polen geweest? Dit is je kans, maar dan dicht bij huis. Een pubquiz, een anti-discriminatie installatie, stand-up comedy, the living library, de 2103 photo challenge (klik op de kleine foto links), muziek, en dé talkshow voor discriminerend Den Haag met  Harry Springer zijn slechts enkele van de programmaonderdelen die 2103 speciaal maken. Bekijk de website. Het programma plus actuele updates vind je op de 2103-Facebookpagina.

Samenwerkende partners

Jongeren Ambassadeurs, Stichting De Chinese Brug, Stichting Multicultureel Platform Vrede & Vrijheid, Stichting Hindustani, Bureau Discriminatiezaken (BDZ) en East West.

Het Anti-discriminatie Festival vindt plaat in Humanity House en is gratis toegankelijk.

Dit is een onderdeel van dossier

Details

  • Nederlands
  • 18:00
  • 18:00
  • 01:00